User talk:MarkIJbema

From Hitchwiki
Jump to navigation Jump to search

Hoi! Bedankt voor je bijdragen! Ik dacht trouwens, nu we Hitchwiki al in 6 talen hebben, misschien wordt 't tijd voor eentje in het Nederlands? :) guakasite, wikitalk 12:24, 10 July 2008 (CEST)

Ik ben zelf nooit zo'n fan van het opdelen in talen. Ten eerste lopen de secundaire talen grotendeels achter op Engels, en ten tweede loop je t risico dat mensen informatie alleen in hun eigen taal toevoegen, en je voor Nederlandse steden zowel Engels als NL moet checken, wat voor niet-Nederlandse hitchhikers minder handig is denk ik. Ik heb hetzelfde ook een beetje bij de NL-Wikipedia, hoewel dat toch best een groot project is. Er missen soms gewoon essentiele stukjes informatie, sommige artikelen zijn minder goed, etc. en dan moet je alsnog de Engelse versie pakken. En van Nederlandse lifters mag je toch wel verwachten dat ze op zijn minste engels kunnen? MarkIJbema 16:05, 11 July 2008 (CEST)
Ja, ik ben het helemaal met je eens. Maar ik wil een hitchwiki.org/nl niet bij voorbaat uitsluiten; van Finse lifters mag je ook verwachten dat ze Engels spreken... guakasite, wikitalk 19:14, 11 July 2008 (CEST)