Changes

Jump to navigation Jump to search

Project 888/Press

7 bytes added, 12:25, 14 July 2008
no edit summary
Dette projekt viser at blaffersamfundet stadig eksisterer i fuldt flor. Hvert år er der flere tusind over hele Verden, der blafre, og i mange lande er det den normale måde at rejse rundt på. Dette er den første blafferevent af sin slags – målet er at vise, at det kan være en stor menneskelig oplevelse at samle en blaffer op, at dele bil og livshistorier.
En af deltagerne gjorde det til sit mål at besøge alle de europæiske hovedstader før ankomsten i Paris den 8. august. Et Andre; et australsk par i slutningen af 50’erne; Marie France Gardiner og sin mand hørte om idéen og besluttede at tage del i den mens de rejser rundt i Europa.
”''Jeg elsker at blafre! Det er min favorit transportmåde, fordi det er en fed måde at møde flinke mennesker og dele historier på. Det er fedt at se hvor hjælpsomme folk kan være. Sommetider bliver man kørt helt til fordøren, eller man bliver måske inviteret på middag''”, siger Fabrice Renucci. Han er en af personerne bag eventen og vil selv rejse fra Jerevan i Armenien.
0
edits

Navigation menu